Zet een STIP, neem een STAP
Van denken naar doen


Marjoleine en Anthea combineren groepsdynamica met praktische opdrachten

Wij zijn onvervalste liefhebbers van ons werk. Het geeft ons een kans de wereld een klein beetje mooier te maken, fascinerende organisaties te leren kennen en boeiende mensen te ontmoeten. Mensen zoals jij: met hun eigen talenten en unieke gaven.
Mensen ook waarover wij ons eerlijk gezegd wel eens zorgen maken of ze hun gaven en energie écht wel op de juiste manier besteden. Door een heldere stip op de bekende horizon te zetten, zorg je ervoor dat je 's avonds voldaan thuis komt, zonder uitgeteld op de bank te hoeven ploffen. En niet alleen jij, maar je hele team!
Daarom hebben we dit bedacht: Zet een STIP, neem een STAP. 

Marjoleine van Nielen 

is veranderkundig trainer, coach en facilitator en eigenaar van Kenniscompany. 

“Als coach en als trainer ga ik doel- en resultaatgericht te werk met sleutelthema's als leiderschap, persoonlijke effectiviteit en communicatie. Ik heb een rotsvast vertrouwen in de potentie en veerkracht van mensen. In elk mens ligt een schat aan kennis, kunde en ervaring opgeslagen. Het geeft me de motivatie om deze mensen persoonlijk en praktisch te helpen om hun potentieel beter te herkennen en te benutten.”


 

Anthea van den Berg-Koopman 

is interim professional. Vraag Anthea richt zich vooral op not-for-profit organisaties. 

“Mijn hart ligt bij het ontwikkelen van teams op gebied van marketing en communicatie, en te zorgen dat talenten en passie van medewerkers binnen het team op de juiste plek tot bloei komen. Waar er ad hoc allerlei zaken gebeuren, breng ik rust en zorg ik voor een heldere strategie. En waar organisaties zich verliezen in eindeloze strategieën en rapporten maak ik het concreet en zorg voor praktische stappen die morgen gezet worden.”


 Marjoleine van Nielen
(06) 23 04 72 48
marjoleine@kenniscompany.nl
www.kenniscompany.nl

Anthea van den Berg-Koopman
(06) 11 06 29 60
anthea@vraaganthea.nl
www.vraaganthea.nl

 
E-mailen
Bellen
Info